Το "Μετέωρο Βήμα" πάει... Νίκαια!

Η μεγάλη έκθεση σκίτσων για το προσφυγικό, το «Μετέωρο Βήμα», ξεκίνησε από την Ρόδο, και μετά την Κω, την Λέρο, το Αγαθονήσι και την Αθήνα, συνεχίζει το ταξίδι της και "κατηφορίζει" στην Κοκκινιά, την πόλη του σκιτσογράφου Γιάννη Καλαιτζή - στη μνήμη του οποίου είναι αφιερωμένη.






28 Έλληνες γελοιογράφοι, με 120 έργα, χρησιμοποιώντας την παγκόσμια γλώσσα και δύναμη του σκίτσου, της εικόνας και της σάτιρας, ανοίγουν διάλογο για το μεγάλο θέμα του προσφυγικού, καταθέτουν τις απόψεις τους και στέλνουν το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπισμού.
 

Από την Δευτέρα 26 Σεπτέμβρη μέχρι και την Κυριακή 2 Οκτώβρη η έκθεση που συνδιοργανώνεται από από την Λέσχη Ελλήνων Γελοιογράφων, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την ΕΣΗΕΑ και τον Δήμο Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη, θα βρίσκεται στον Πολιτιστικό Πολυχώρο Νίκαιας"Μάνος Λοίζος" στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης του Δήμου για τη μικρασιατική Καταστροφή.

Είναι ευκαιρία να έρθετε όσοι δεν τα καταφέρατε στο Σύνταγμα. Έχει εμπλουτιστεί με καινούρια σκίτσα - η επικαιρότητα τρέχει- κι έτσι ακόμη και όσοι την έχετε ήδη δει είναι μια ευκαιρία για να ξαναέρθετε!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις