Ραντεβού στο Xana(do) it yourself!




Σώοι ανασύρθηκαν Άη Βασίλης και αγόρι σκέιτερ με σκουφί από αυτοσχέδια (diy) χιονόμπαλλα (snow globe) που βρέθηκε σε οικία ιδιώτη στη Νέα Σμύρνη. Οι δύο ξύλινες φιγούρες παρέμειναν εγκλωβισμένες  σε βαζάκι, περικυκλωμένες από αμφιβόλου δομής και προέλευσης πλαστικό χιόνι, επί ένα 24ωρο! Εμφανώς καταβεβλημένοι αλλά καλά στην υγεία τους, οι δύο συμπαθείς ήρωες των εορτών θα κάνουν τελικά χριστούγεννα με τις οικογένειες τους καθώς η περιπέτεια τους είχε αίσιο τέλος.




Ο Άη Βασίλης, με εμφανή ακόμη τα σημάδια της ασφυξίας στο πρόσωπο του, ευχαρίστησε προσωπικά τους διασώστες του Xilokopo και Yianna Kleisari.

Η δράστης (Μαρία Τζαμπούρα), που έδειχνε να μη συνειδητοποιεί την κατάσταση της, αμετανόητα δήλωσε ότι θα συνεχίσει να κλείνει φιγούρες σε βαζάκια μέχρι να επιτύχει το μέγιστο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Οι γείτονες της, την χαρακτηρίζουν ως "ήσυχο άνθρωπο" που "δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα", ενώ δηλώνουν συγκλονισμένοι από το πράσινο χρώμα στο πρόσωπο του ξύλινου Αγίου.

"Δεν φταίω εγώ αν το δεντράκι που κρατούσε, ξέβαψε πάνω του" φέρεται ότι απάντησε κατά τη μεταγωγή της σε γνωστό κέντρο απεξάρτησης για άτομα με τάσεις χειροτεχνίας, η, όχι και τόσο νεαρή πια, καλλιτέχνης.

Οι γιατροί πάντως δηλώνουν επιφυλακτικοί για το πότε και εάν θα της επιτραπεί να ξαναπλησιάσει βαζάκια, διακοσμητικό χιόνι και πιστόλι σιλικόνης.

Σχόλια

  1. λυπάμαι για το "ατυχές γεγονός" που συνέβη, μα σας προτείνω να μην σταματήσετε να προσπαθείτε! Καλή τύχη για τις επόμενες κατασκεύες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ για την ενθάρυνση. ... Με καταλαβαίνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις