Low budget story. Το ρούχο στις πιο επίκαιρες εκδοχές του.

Αυτή η σελίδα είναι αφιερωμένη σ’ εσένα που θέλεις να ξεχωρίζεις. Σπορ νύσιμο. Το νέο μαύρο. Μελετήστε προσεκτικά τους βασικούς κανόνες της τάσης.

Το dress code του χειμώνα μας βρήκε αγκαλιά με μια κουβέρτα, αντί θέρμανσης, από δωμάτιο σε δωμάτιο, να χαιρόμαστε ο ένας τον άλλο, σε όλες τις παραλλαγές του Καθιστού Βούβαλου, μέσα στο σπίτι. Έχετε προσέξει που όλο και περισσότερος κόσμος προτιμάει το σπορ ντύσιμο; Οι φόρμες επέστρεψαν και πάλι, δίνοντας στο look μια άκρως ενδιαφέρουσα μίνιμαλ τροπή στο ντύσιμο.

 Αναβάθμισε τις καθημερινές εμφανίσεις σου ποντάροντας σε ένα από τα μεγαλύτερα τρεντς της σεζόν που φεύγει, το παντελόνι πυτζάμας, ιδανικός σύντροφος του φάνκυ φούτερ, που όλοι φυλάμε από το γυμνάσιο. Αν πήγαινες γυμνάσιο πριν το 1970, τόσο το χειρότερο για το φούτερ. Πυτζάμα και φούτερ, οι χρυσοί κανόνες του styling. Συμπληρώστε το λουκ με αξεσουάρ με μεταλλιζέ λεπτομέρειες π.χ. ένα μικρό κουταλάκι που χωράει άνετα στο βαζάκι της μερέντας.
Όποιο κι αν είναι το πλάνο της ημέρας, υπόσχονται να σε συνοδέψουν με αμίμητο στυλ.
Ταιριάζουν τέλεια με την ιδιότητα του ανέργου. Συνδυάστε με φλατ παντόφλα για άνετο σουλατσάρισμα σε σαλονοτραπεζαρία και λουτροκαμπινέ, με ενδιάμεσο σταθμό μετεπιβίβασης, ψυγείο. Με επίδειξη κάρτα ανεργίας, απεριόριστες διαδρομές.

Στο τσακίρ κέφι, φόρμα για μέχρι το περίπτερο να πάρεις τσιγάρα (αν είσαι εσύ) ή πατατάκια-ξύδι (αν είσαι εγώ).

Καφές με φίλους; Στο σπίτι σου. Εκείνοι έρχονται με φόρμα και αθλητικά. Εσύ τους υποδέχεσαι στην πόρτα φορώντας πυτζάμα ( τύπου άνετος ). Για ένα πιο μίζερο αποτέλεσμα, προτιμήστε τύπου φλίς και μάλιστα σετ.

Ποτάκι; Στο σπίτι τους. Αυτοί τη φορά σε υποδέχονται εκείνοι με πυτζάμα –κουβερτάκι προαιρετικό- και είσαι εσύ με φόρμα τύπου έξοδος, επιμελώς ατημέλητος. Cross matching.

Πρώτες μέρες του μήνα κι ακόμα υπάρχει στην τσέπη πεντάευρω; Φυσικά δεν αρκεί να βουλώσει καμία τρύπα του προυπολογισμού σου αλλά θα εκτιμηθεί οπωσδήποτε από το καφέ/μπαρ/τοστάδικο της γειτονιάς. Τόνωσε την τοπική οικονομία και ξόδεψε το εκεί που και να σε παρακαλούσαν πέντε χρόνια πριν, ούτε από έξω δεν θα περνούσες- όχι να κάτσεις. Έξτρα tip της χολυγουντιανής εξόδου, η απουσία ναύλου για ταξί.
Κίνο, τζόκερ, φαρμακείο (διανυκτερεύον, με ενημερωμένο μπαρ για γονείς παιδιών δημοτικού) είναι πλέον η έξοδος του Σαββάτου. Μπότες τύπου ugg, για τις φασιονίστας της κρίσης.

Οι συνδυασμοί είναι άπειροι μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων ψυχραιμίας μας.
Στο επόμενο ποστ, ανοιξιάτικες προτάσεις που κόβουν την ανάσα. 

Μάρτης μου ο Θεός!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις